Στοιχεία Επικοινωνίας

Καρόλου Ντηλ 31-33
Τ.Κ 546 23
Θεσσαλονίκη

Αδειοδότηση, κατασκευή και χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών

Καλώς Ήρθατε στην METROPOLIS

Η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή φωτοβολταϊκών

ΠΡΟΦΙΛ

Η METROPOLIS Τεχνική Κατασκευαστική, μπήκε για πρώτη φορά στο χώρο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων το 2005 σαν Σύμβουλος Επενδύσεων μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου για την χρηματοδότηση 2 Φ/Β έργων στη Χαλκιδική.

Συνέχισε με την αδειοδοτηση  και χρηματοδότηση αγροτικών έργων κατά την περίοδο 2010-2013 και στην πορεία δραστηριοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία στην διαχείριση ενέργειας, εγκατάσταση Φ/Β στη στέγη και στην εγκατάσταση αντλιών θερμότητας μέσω κρατικών πόρων.

about_section_02
about_section_03
about_section_01

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 που ξανάνοιξε η αγορά των Φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα έχει αναλάβει άνω των 200 έργων όσων αφορά στην αδειοδότηση και έχει ήδη ξεκινήσει κατασκευές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Είστε σε καλά χέρια!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έχοντας ένα επιτελείο από εξειδικευμένους συνεργάτες, Διπλ. ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρονικούς, τοπογράφους, οικονομολόγους, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνει την πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, την αδειοδότηση, την χρηματοδότηση και τέλος την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για την καλύτερη δυνατή λύση που να καλύπτει τις ανάγκες του είτε μιλάμε για εταιρεία, για αγρότη, για ιδιώτη ή οικιακό σύστημα.

Συνεργαζόμαστε με τις πλέον επώνυμες εταιρίες κατασκευής Φωτοβολταϊκών στοιχείων, inverter και ηλεκτρολογικού υλικού για να μπορούμε να προτείνουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας-απόδοσης-τιμής

01
Βήμα

Σας ακούμε...

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η προσωπική επαφή μαζί σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας.

02
Βήμα

Σας προτείνουμε...

Στη συνέχεια η εξειδικευμένη ομάδα μας σας προτείνει την καλύτερη και πιο αποδοτική λύση για την επένδυση σας  που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα.

03
Βήμα

Πραγματοποιούμε...

Τέλος, κατόπιν προγραμματισμένου πλάνου ξεκινάμε τις εργασίες κατασκευής των φωτοβολταϊκών συστημάτων για την έγκαιρη παράδοση.